Fokus på fisk med en touch av streetfood
Hos oss serveras fisk i sann Kåseberga-anda enligt gamla traditioner, men även i nytänkande banor. Vår mat är sannerligen lagad med kärlek från grunden, och vi hoppas att du ska njuta lika mycket av våra fina råvaror som av den vackra utsikten över havet. Välkommen för en riktigt god måltid!
Kåseberga Gårdshotell & Spa
Kåseberga Gårdshotell & Spa öppnade upp år 2018 efter att ha byggs upp från grunden. Hotellet är utformat som en historisk skånelänga, Jonas & Sandra Mårtensson ville skapa en plats från det Österlen de växte upp på. ”En plats i Kåseberga som både turister och bybor kunde koppla av med fantastisk god mat, spa samt en gårdsfrukost på farmors vis” säger Jonas Mårtensson. Idag arbetar hela familjen Mårtensson med båda företagen. Varmt välkomna till lugnet på Österlen!
Gott, Genuint & Äkta
Med åren har Jonas Mårtenssons ideer om stenugnsbakade pizzor, gelato på skånska och egengjord fish and chips blivit verklighet & idag erbjuder Kåseberga Café & Bistro både café, bistro men även Kåseberga Glassfabrik som är en del av Kåseberga, Café & Bistro.
Kåseberga Café & Bistro
Kåseberga Café & Bistro öppnade upp år 2012 i Kåseberga hamn, ett gammalt fiskeläge på Österlen. Jonas & Sandra Mårtensson hade alltid drömt om att starta en restaurang ute på Österlen. Detta på grund Jonas starka koppling till bygden. Hans släktträd i Kåseberga med omnejd strecker sig ända bak till 1600-talet. Farfar Arthur Mårtensson var fiskare längs kusten mellan Kåseberga och Sandhammaren, hos honom och farmor Maja spenderade Jonas de flesta somrar som barn.