En restaurang full av liv

Vi vill att vår bistro ska vara en plats att njuta av livet och ha roligt på. Därför planerar vi då och då in trevliga event som ska göra tillvaron extra härlig.

GÅSAMIDDAG PÅ KÅSEBERGA GÅRDSHOTELL

Välkomna att avnjuta en klassisk Gåsamiddag i skön atmosfär.

Lagom till Mårtens vill vi smörja kråset tillsammans med er med ett genuint och gott skånskt gåsagille! Vi serverar en klassisk gåsameny precis som det ska vara. Den 6e november och den 13e november blir det gåsagille på Kåseberga Cafe & Bistro! Sedan sover man gott på vårt fina hotell för att sedan vakna upp till en god frukost.
Varmt välkomna med er bokning:

695 kr/pers, gåsamiddag

2790 kr för två personer inkl. gåsamiddag och övernattning i dubbelrum small

JULBORD

Om vårt fina julbord

I Kåseberga hamn dukas ett fantastiskt julbord upp tillagat från grunden enligt klassiska recept och Hammers original-inläggningar. Vårt konditori och bageri står för ett gottebord som man sent glömmer. Alltihop kryddat med en riktig julstämning och kärlek för kvalitet.

Pris för enbart julbord: 595 kr / person

För barn: 15 kr per år upp till 12 års ålder

Julbord inkl. övernattning i dubbelrum: 2990 kr för två personer

NYÅRSSUPÉ MED UNDERBAR HAVSUTSIKT

Välkomna att fira nyår med oss på Kåseberga Cafe & Bistro

Ett gott nytt år börjar med god nyårsmat hos oss! Vi öppnar upp dörrarna kl. 19 och börjar kvällen med god välkomstdrink samt med gott tilltugg. Därefter avnjuter ni en trerättersmeny med rekommenderat vinpaket för de som önskar. Kvällen fortskrider i goda vänners lag och vid tolvslaget firar vi det nya året. Nattamat samt gottebord hjälper oss att ta oss genom kvällen på bästa sätt!
All dryck tillkommer till nyårssupén (välkomstdrink ingår i paketet)
Varmt välkomna med er bokning

895 kr/pers, nyårssupé

1695 kr/pers (enkelrumstillägg tillkommer för enskild vistelse), i detta pris ingår övernattning samt frukost i dubbelrum på Kåseberga Gårdshotell & Spa samt nyårssupé