En restaurang full av liv

Vi vill att vår bistro ska vara en plats att njuta av livet och ha roligt på. Därför planerar vi då och då in trevliga event som ska göra tillvaron extra härlig.

GÅSAMIDDAG PÅ KÅSEBERGA GÅRDSHOTELL

Välkomna att avnjuta en klassisk Gåsamiddag i skön atmosfär.

Lagom till Mårtens vill vi smörja kråset tillsammans med er med ett genuint och gott skånskt gåsagille! Vi serverar en klassisk gåsameny precis som det ska vara. Den 7e november så serverar vi menyn på vårt fina gårdshotell och den 14e november blir det gåsagille med dans på Kåseberga Cafe & Bistro! Sedan sover man gott på vårt fina hotell för att sedan vakna upp till en god frukost.
Varmt välkomna med er bokning:

595 kr/pers, gåsamiddag

2990 kr för två personer inkl. gåsamiddag och övernattning i dubbelrum (enkelrumstillägg tillkommer för enskild vistelse +300 kr = 1795 kr)

JULBORD

Om vårt fina julbord

I Kåseberga hamn dukas ett fantastiskt julbord upp tillagat från grunden enligt klassiska recept och Hammers original-inläggningar. Vårt konditori och bageri står för ett gottebord som man sent glömmer. Alltihop kryddat med en riktig julstämning och kärlek för kvalitet.

Pris för enbart julbord: 595 kr / person

För barn: 15 kr per år upp till 12 års ålder

Julbord inkl. övernattning i dubbelrum: 2990 kr för två personer

Douglas Nordenbelt står för en magisk kväll

Pga rådande restriktioner i dessa tider så uteblir årets magishow Douglas Nordenbeltmagikern och underhållaren som tog svenska folket med storm efter sin succé i TV-programmet TalangBianca Ingrosso hyllade honom och sa “Det bästa jag har sett”, till och med den mycket svårflörtade Alexander Bard fick vika sig för Douglas och beskrev hans magi som “Fräsch, ny och modern!” 

Pris för julbord med magi: 695 kr / person

För barn: Fast pris: 200 kr

+ 15 kr per år upp till 12 års ålder

Julbord med magi inkl. övernattning i dubbelrum: 3190 kr för två personer

NYÅRSSUPÉ MED UNDERBAR HAVSUTSIKT

Välkomna att fira nyår med oss på Kåseberga Cafe & Bistro

Ett gott nytt år börjar med god nyårsmat hos oss! Vi öppnar upp dörrarna kl. 19 och börjar kvällen med god välkomstdrink samt med gott tilltugg. Därefter avnjuter ni en trerättersmeny med rekommenderat vinpaket för de som önskar. Kvällen fortskrider i goda vänners lag och vid tolvslaget firar vi det nya året. Nattamat samt gottebord hjälper oss att ta oss genom kvällen på bästa sätt!
All dryck tillkommer till nyårssupén (välkomstdrink ingår i paketet)
Varmt välkomna med er bokning

695 kr/pers, nyårssupé

1595 kr/pers (enkelrumstillägg tillkommer för enskild vistelse), i detta pris ingår övernattning samt frukost i dubbelrum på Kåseberga Gårdshotell & Spa samt nyårssupé